Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 26 de març de 2014

Amanida de barquetes de cabdell, surimi i mil colors


Ingredients
Cabdells
Blat de moro
Olives farcides
Surimi
Pebrot vermell
Tomàquets
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Vinagre

Preparació
Tallarem el pebrot a tires fines, el tomàquet pelat a daus, les olives farcides i el surimi a rodanxes, barrejar tot junt amb el blat de moro, regar amb una vinagreta ( oli,vinagre,sal,pebre).

Posarem en una safata les fulles senceres de cabdells ( com si fossin barquetes) i les farcirem de la barreja amb l´ajuda d´una cullera, tallar els ulls dels cabdells a quarts i col.locar en el centre de la safata, un cop muntades regarem amb un rajolí d´oli d´oliva.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...