TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 13 de març del 2014

Fonoll......les seves propietats i virtuts



Propietats i virtuts del fonoll...

Una planta de deliciós aroma i benèfiques propietats

El fonoll és una planta nativa de la regió costanera de la Mediterrània , encara que avui dia es troba estesa en regions d'Àsia, Europa i el nord d'Amèrica., es  família en la qual s'inclouen a l' api , el coriandre , l'anet , l'anís i el julivert .

Ja els grecs antics sabien d'alguns dels beneficis del fonoll , que varen batejar " marató" , ja que era una planta que creixia abundantment en els camps de la regió de Marató , famosa per haver estat el lloc on es va lliurar una important batalla d' les Guerres Mèdiques . Els grecs utilitzaven al fonoll per disminuir la gana amb el propòsit de perdre pes per a la batalla i també per fer més fàcil el dejuni , sempre que era necessari .

El fonoll és una planta molt similar al api però amb un sabor semblant al de l'anís . La planta pot créixer fins a gairebé 2 m d'altura i totes les seves parts són comestibles i benèfiques per a la salut . A més , avui en dia , els usos del fonoll són diversos i és àmpliament utilitzat en la gastronomia , així com a remei i compost medicinal . Un dels components claus de la deliciosa salsa italiana és el fonoll .

Per a què serveix el fonoll ?
El fonoll ha estat utilitzat des de temps ancestrals per tractar diferents malalties i condicions. Entre les propietats més conegudes del fonoll podem esmentar:

Un dels usos més coneguts del fonoll és la seva propietat per reduir la gana . Aquest no solament era utilitzat en la batalla , sinó també pels monjos que la utilitzaven en èpoques de dejuni .

Una altra de les propietats del fonoll és la seva habilitat per reduir el son.

Al llarg dels segles , el fonoll ha estat utilitzat per regular la menstruació i tractar els còlics a causa del fitoestrogent que actual com estrogen natural a les dones .

El fonoll té també propietats expectorants , millora la visió i els malestars estomacals .

Les propietats del fonoll i els seus beneficis sobre el sistema cardíac són abundants , ajudant a millorar la pressió i reduir la hipertensió

El fonoll té propietats antibacterianes que són molt eficaços per combatre el mal alè , la gingivitis , bacteris, paràsits intestinals, infeccions ...entre altres.

Font d´informació Fonoll

Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...