Els fruits secs com ametlles, nous, avellanes, pinyons ... són uns ingredients importants, gairebé bàsics en la nostra cuina sobretot a la Mediterrània, imprecindibles al rebost, ja sigui per picades, dolços, salses, guisats ..... . alguna vegada ens hem trobat a l'hora d'utilitzar-los amb la desagradable sorpresa que se'ns han quedat rancis .... a casa m'agrada comprar en paquet familiar, per economia i comoditat
Aquesta és la meva proposta .... i funciona
Tan fàcil com congelar la bossa i treure la quantitat justa que necessitem, ........ duren i duren ...
Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna