Ingredients
150 grams de margarina o mantega a temperatura ambient
4 ous
150 grams de xocolate de cobertura
50 grams "gotes o perletes" de xocolate ( o trencat a trossets petits )
150 grams de farina de rebosteria
1 culleradeta de llevat químic tipus "Royal"
Ingredients cobertura
Nous pelades
Xocolate de cobertura desfeta
Preparació
Preescalfar el forn a 180 graus
Muntar les clares a punt de neu forta i reservar.
Fondre 150 grams de xocolata al bany maria o al micro , remoure i deixar temperar .
Tamisar la farina juntament amb el llevat i reservar.
En un bol batre la margarina o mantega juntament amb el sucre i els rovells d'ou , fins que ens quedi com una maionesa i hagi augmentat el seu volum , un cop tinguem la xocolata temperada afegir a la massa juntament amb les perletas o trossets de xocolata que tenim a banda, un cop tot barrejat , afegirem la farina , ens quedarà una massa una mica espessa , ara afegirem una tercera part de les clares a punt de neu i barrejarem , això farà que la massa ens quedi més suau , per finalitzar afegirem la resta de les clares amb moviments envoltants , amb delicadesa perquè no baixa la massa i perdem l'aire de la clares .
Abocar la barreja en un motlle folrat amb paper vegetal i coure al forn durant uns 40 minuts .
El temps és orientatiu , ja que com sempre dic depèn del forn , del motlle , .... un cop estigui cuit treure del forn , deixar reposar en el mateix motlle uns 5 minuts abans de posar.lo sobre una reixeta, cobrir amb la xocolate que ja tenim desfeta i decorar amb nous pelades.
És tot una temptació , Hmm
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna