Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 12 de març de 2014

Pa de pessic de xocolate i nous Nacho


Ingredients
150 grams de margarina o mantega a temperatura ambient
4 ous
150 grams de xocolate de cobertura
50 grams "gotes o perletes" de xocolate ( o trencat a trossets petits )
150 grams de farina de rebosteria
1 culleradeta de llevat químic tipus "Royal"

Ingredients cobertura
Nous pelades
Xocolate de cobertura desfeta

Preparació
Preescalfar el forn a 180 graus

Muntar les clares a punt de neu forta i reservar.

Fondre 150 grams de xocolata al bany maria o al micro , remoure i deixar temperar .

Tamisar la farina juntament amb el llevat i reservar.

En un bol batre la margarina o mantega juntament amb el sucre i els rovells d'ou , fins que ens quedi com una maionesa i hagi augmentat el seu volum , un cop tinguem la xocolata temperada afegir a la massa juntament amb les perletas o trossets de xocolata que tenim a banda, un cop tot barrejat , afegirem la farina , ens quedarà una massa una mica espessa , ara afegirem una tercera part de les clares a punt de neu i barrejarem , això farà que la massa ens quedi més suau , per finalitzar afegirem la resta de les clares amb moviments envoltants , amb delicadesa perquè no baixa la massa i perdem l'aire de la clares .

Abocar la barreja en un motlle folrat amb paper vegetal i coure al forn durant uns 40 minuts .

El temps és orientatiu , ja que com sempre dic depèn del forn , del motlle , .... un cop estigui cuit treure del forn , deixar reposar en el mateix motlle uns 5 minuts abans de posar.lo sobre una reixeta, cobrir amb la xocolate que ja tenim desfeta i decorar amb nous pelades.

És tot una temptació , Hmm

Bon profit

Font d´inspiració     Nacho

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...