Ingredients
Llom de porc tallat prim
Tòmaquet triturat
Ametlles laminades
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Ceba
Alls
Nata lleugera especial per cuinar
Un raig de conyac
Preparació
Condimentar la carn amb sal, pebre i li donarem una mica de color en una paella amb oli d'oliva, reservar
En el mateix oli, si cal afegirem una mica més, farem un sofregit amb el tomàquet, la ceba tallada petita i els alls, quan estigui gairebé a punt afegir un raig de conyac, deixar reduir i seguidament li posarem la nata lleugera, incorporar la carn que tenim reservada , rectificar de sal i pebre i deixeu-ho coure tot junt entre 10/15 minuts.
Escalfar una paella sense cap tipus de líquid a foc moderat i salteu les ametlles laminades, precaució que es dauren molt ràpid.
Muntar el plat i decorar amb les ametlles torrades.
A gaudir i bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna