Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 6 de març de 2014

Llom de porc amb crema de tòmaquet i ametlles laminades


Ingredients
Llom de porc tallat prim
Tòmaquet triturat
Ametlles laminades
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Ceba
Alls
Nata lleugera especial per cuinar
Un raig de conyac

Preparació
Condimentar la carn amb sal, pebre i li donarem una mica de color en una paella amb oli d'oliva, reservar 

En el mateix oli, si cal afegirem una mica més, farem un sofregit amb el tomàquet, la ceba tallada petita i els alls,  quan estigui gairebé a punt afegir un raig de conyac, deixar reduir i seguidament li posarem la nata lleugera, incorporar la carn que tenim reservada , rectificar de sal i pebre i deixeu-ho coure tot junt entre 10/15 minuts. 

Escalfar una paella sense cap tipus de líquid a foc moderat i salteu les ametlles laminades, precaució que es dauren molt ràpid. 


Muntar el plat i decorar amb les ametlles torrades.

A gaudir i bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...