Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 11 de març de 2014

Com bullir els cards ( cardos )



Les penques dels cards son estriades i allargades,en el seu estat natural tenen nombroses espines al llarg de la tija que normalment al comprarles al mercat ja els han tret.

Com es cuinen ?, aquesta es la meva proposta.....i funciona.

En primer lloc hem de netejar les penques dels filaments que tenen amb l'ajuda d'un ganivet o un pelador de patates, les hem de posar immediatament amb aigua a la què haurem diluït una cullerada de farina, ja que si no queden negres. 

Posar una olla al foc amb abundant aigua amb sal, un raig de vinagre i dues cullerades de farina desfeta en un got d'aigua, col · locar els cards tallats al gust i deixar coure sobre 60 minuts aprox.

Quedaran tous, blancs, sense amargor i a punt de ser cuinats amb la recepta escollida.

A gaudir i bon profit

Aquest truc  pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...