Com preparar Cake Pops sense maquina...
Ingredients
Una base de pa de pessic ( serveix per exemple la coca de iogurt )
Formatge d´untar ( també es pot canviar per nata espessa, mantega tova, mel, melmelada ....)
Xocolata de cobertura blanca i/o negra
Decoracions de sucre com fideus, boletes, estrelles...
Palets de plàstic especials per "pops" o bastonets de fusta de fer "pintxos"
Preparació
Engrunar manualment el pa de pessic i afegir poc a poc formatge d´untar fins que ens quedi una massa melosa però amb cos.
Formen petites boles d´uns 20 grams i deixem reposar en el congelador una 1/2 hora
Desfer la xocolate al bany Maria, untar la punta dels palets amb xocolate i punxem les boles de massa amb els palets, deixar una estona que es refredi la xocolate, ja que servirà de cola perquè la bola quedi ben enganxada.
Ara les passem per la xocolata que tenim desfeta, per eliminar l'excés de cobertura donarem petits copets al pal en el recipient on tenim la xocolate, així el sobrant caurà dins i la podrem tornar a fer servir.
Decorar amb els sucres de colors, fideus, estrelles, boletes.....i les deixem assecar .
Hummmm, Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna