Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 21 de març de 2014

Mill i les seves propietats


Propietats del  mill Té un 11% de proteïnes, una mica més que el blat, l'arròs i el blat de moro.
Un 60% d'hidrats de carboni.
Un 14% de greixos.
Al gra del mill es detecten vitamina B1, B2 i B9 i ha demostrat ser molt ric en magnesi, ferro i fòsfor. 

el mill avantatja al blat en quant al seu contingut en minerals i en magnesi
Al no tenir pràcticament gluten no es pot elaborar pa amb el mill.

 - Notable la seva acció sobre la pell, ungles, esmalt dental
- Ajuda en la funció cardíaca per el magnesi que conté.
- Per als que exerceixen una exhaustiva tasca mental
- En l'embaràs per la seva aportació de ferro.
- Per les anèmies.
- Regenera i enforteix el sistema nerviós.
És un cereal excel lent per als celíacs per la seva molt baix contingut en gluten.


Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...