Ingredients
Carbassons tendres,
Sal,
Flors de carbassó ( que encara estiguin tancades),
Farina de tempura,
Aigua molt freda,
Oli de gira-sol per fregir,
Preparació
En primer lloc agafarem la farina i l´aigua freda i formarem una pasta que ens quedi amb una textura lleugera , reservarem a la nevera mentre preparem els carbassons.
Tallarem els carbassons en forma de bastonets , sense treure la pell i salarem.
Rentar amb molta cura les flors de carbassó sota la aixeta, per no trobar-nos desprès alguna formiga dins.
Posar l ´ oli a escalfar , mentre banyar les flors de carbassó per la tempura , un cop estigui calent fregir uns instants i escórrer sobre una reixeta , salar les flors un cop fregides, desprès fer el mateix amb els bastonets de carbassó
Queden molt cruixents i gens greixosos
* Les flors també es poden farcir amb formatge, pernil dolç, etc...abans de posar-les a la tempura
Bon profit !
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi- petonets Susanna
noia d'on treus les flors???? jajaja que jo en vull jajaja han d'estar molt bones.petons guapa
ResponEliminaHola Agnés, guapa tu
ResponEliminajo tinc la gran sort que son del hort de casa de la meva mare,...però si vas directament al pagès segur que en trobaràs,o pots encarregar-les a la teva verdulera... ja saps que en aquesta zona es força complicat de trobar-les al mercat, doncs els restaurants les acaparen ràpid....això si estàn de 10x10
mil petonets Susanna
Hola Susanna, quines ganes tinc de tastar aquestes flors alguna vegada, però aquí no arriben, deuen ser boníssimes oi?
ResponEliminaI el carbassó tan tendre deu estar per menjar i menjar sense parar.
Estàs millor?
Petons reina.
Hola Anna, guapa tu
ResponEliminala veritat es que com acabat de collir del hort,...res de res....
ja saps que el meu fill no li agraden les coses verdes, i en canvi d´això si que en menja,.....ole, ole
del tema ....al final tindré que passar pel quiròfan...quan en tingui més noticies et trucaré
mentre mil petonets Susanna
Hola Susana, saludarte ante todo y felicitarte por este riquisimo plato...fijate que aún no me atrevo con ésta técnica japonesa defreir...con lo que me gustan las comidas orientales.
ResponEliminaA ti te sale de maravilla....
Un beso preciosa
Hola CArmen Rosa, guapa tu
ResponEliminacada vez que voy a Barcelona y paso por delante del Museo Maritimo, me acuerdo de ti y de tu abuelo,...tengo pendente de entrar...y si me dejan haré unas fotos y te las paso...
En cuanto a la harina de tempura cuando la pruebes no usarás otra, por lo crujiente, y NADA aceitoso que queda todo,.......por cierto según leí no se donde parece ser que esta harina y este sistema de freir fué llevado a Oriente por unos frailes portugueses y fué tal su exito que lo tomaron como suyo
La firma Santa Rita la tiene muy buena por cierto
mil,mil, mil, petonets Susanna
mmmmmmmmmmm..davvero buonissima!baci!
ResponEliminaHola Federica, estimada i guapa tu
ResponEliminala veritat es que queden molt bons....hummmm
mil petonets Susanna
Hola Susanna!! M'encanten les flors de carbassó, quina cosa més fina i bona! T'han quedat ben cruixents!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Ja em diràs quand, a veure si així et recuperes del tot.
ResponEliminaUn super petó guapa.
Hola SAndra, guapa tu
ResponEliminala veritat es que son tant bones, la pena es que no sempre en pots aconseguir,..
mil petonets Susanna
Susanna, me alegra mucho verte publicar, tu plato tiene una pinta riquísima, aunque nunca las haya comido, ánimo niña.........saludos paco
ResponElimina¡Qué buenas deben estar esas flores!
ResponEliminaBuen día
M'encanten les flors de carbassó!!! Jo, les vegades que n'he aconseguit les he farcit amb recuit de Fonteta. Queden delicioses!!! El carbassó aixó també ha d'estar molt bo...
ResponEliminaPetonets guapa
Hola Catieu, guapa tu
ResponEliminaAmb recuit que bo, m´encanta la proposta,..
la pena es que no es massa façit de aconseguir-ne, jo en tinc sort que a casa es a pagès, anoto la teva idea
mil petonets Susanna
¿podés creer que hasta el momento no he probado las flores del calabacín? es que no es fácil de conseguir a no ser que tengas tu propia huerta... :o(
ResponEliminaHola SOle estimada i guapa tu
ResponEliminaQue tal ?, como estás ?,..
pues si la verdad es que un poco dificil es, al menos en mi zona, pues los restaurantes las acaparan todas, pero tengo la suerte que mi madre vive en el campo y tiene su pequeño huerto, todo un luxe, este año ha sido muy bueno, en calabacines, tomates, berenjenas,...y que gustazo que te digan...toma un cesto y tu misma escoge lo que más te guste...no tiene precio..
cuidate mucho, mil petonets Susanna
Hola Sr. Paco, guapo
ResponEliminamoltes gràcies pel comentari, doncs si em d´animar-nos, encara que costa molt,...es tot tant complicat, sort que quan em poso a la cuina, per una estona tota la resta del mon es fons, em marxen les " capbories" i disfruto tant, encara que sigui fen un ou ferrat
mil petonets Susanna
Hsce siglos que no como estas flores, pero es que comprarlas en el supermercado es tristisimo, no crees? petons, Alex
ResponEliminaHola Alex, guapa tu
ResponEliminatengo la gran suerte que son recogidas del huerto de mi mamá, todo un luxe,....esto no tiene precio y están divinas, en mi zona es muy dificil de encontrarlas en el mercado, pues los Restaurantes las compran todas...
Mil petonets maca, SUsanna
Sempre que en veig les vull fer questes flors de carbassó!, tenen un aspecte fantàstic. Una abraçada! (ja t'enyorava,eh?)
ResponEliminaHola Mercè estimada i guapa tu
ResponEliminaJo també a vosaltres saps?,..però no tenia esma de res al arribar al vespre,...i aquesta feina es fa per gust , per amor,...no per obligació,...i no podia amb la meva anima...
aniré posan tot al dia, perquè cuinar he cuinat molt,...es la meva valvula " d´escape"...je,je
mil petonets maca, SUsanna
Hola reina, quan de temps...........M'alegro que tornis i amb quina recepta més bona.
ResponEliminaUn petonet i no triguis tant en publicar.
Hola M.José, guapa tu
ResponEliminaje,je, mil gràcies per la teva visita
mil petonets SUsanna
Susanna, quina alegria!!! Feia temps que em preguntava que no et veia publicar... m'en alegro moltissim de "veure't"!!!!
ResponEliminaUna recepta deliciosa!!! Quina sort, poder gaudir de l'hort..
Un petonas preciosa
Sònia
Hola Sònia estimada i guapa tu
ResponEliminaque tal ?,...estic molt contenta de la teva visita, a veure si arrenquem de nou
mentre mil petonets SUsanna
Qure bueno ..hace infinidad de tiempo que no tomo las flores del calabacin ..por aqui ni se huelen ..las tengo que coger de mi cosecha ..pero claro estropeo el calabacín. En Italia se comen frecuentemente y mi abuelo las pedia a los labradores de las huertas ..y así se sacaba el gusanillo .besos MARIMI
ResponEliminaVeig que tornes a donar guerra!! :)
ResponEliminaFantàstic, com més serem més riurem :)
Hola Oscar estimat i guapo tu
ResponEliminaje,je, doncs si intentarem posar-nos al dia, i seguin compartin receptes...
mil petonets Susanna
Hola GArlutti, guapa tu
ResponEliminapues es lo que tiene que si no tienes huerto o algún payes que puedas sobornar,...es bastante dificil, al menos en mi zona pues si vas a Mercabarna (Barcelona ) mercado central, normalmente son reservadas directamente para los restaurantes....
Pero están tant ricas,...
Mil petonets Susanna
Jo no n'he provat mai, però m'han dit que son bonísimes
ResponEliminaHola Marta estimada i guapa tu
ResponEliminadoncs la veritat es que valen la pena, i cuinades així esan de luxe
mil petonets Susanna
Nunca he probado las flores de calabacin y siempre que las veo me llaman un montón la atención, para el año que viene, cuando vuelvan los calabacines a la huerta tendré en cuenta el comer las flores, un beso
ResponEliminaLes flors amb tempura son boníssimes i si les fas farcides encara mes
ResponEliminaEt trobava a faltar, menys mal que ja tornes per aquí.
Petons
Hola Sion estimada i guapa tu
ResponEliminamoltes gràcies per anyorar-me, doncs si, a veure si ja agafem de nou el ritme,....jo també trobava a faltar a la meva familia "bloguera"...
mil petonets Susanna
Hola CArmen, guapa tu
ResponEliminaseguro que cuando las pruebes te arrepentirás de no haberlo hecho antes, je,je, que ricas, y si las rellenas, hummmm
mil petonets SUsanna
Les flors amb tempura son boníssimes i si les fas farcides encara mes
ResponEliminaEt trobava a faltar, menys mal que ja tornes per aquí.
Petons