Ingredients
Un ou batut
Gotes de xocolate ( pels ulls )
Un motlle per tallar les galetes en aquest cas amb forma de fantasma
* Si no el tenim també el podem fer nosaltres, el dibuixem en un cartró, el retallem,,i ja està....tallem les peces amb la punta d´un ganivet ben esmolat
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.
Cobrir la safata del forn amb el paper vegetal i anirem col.locant els peces tallades, deixarem una mica d´espai entre elles ja que en coure augmentaran de volum, tot seguit pintarem amb ou batut ( no pintar les vores ja que si estan molles no pujarien tant, cobrir una part de peces amb sucre blanc, l´altre amb sucre roig i per finalitzar posarem els ulls ( les gotes de xocolate ).
Fornejar per espai d´uns 10/15 minuts, dependrà del forn, mida i gruix de les peces.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna