Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 6 de novembre de 2015

Quiche Lorraine amb bacó fumat



Ingredients per a la pasta brisa:
200 grams de farina
100 g de mantega molt freda
1 ou
1 culleradeta de sal.

-O- una lamina de pasta de full, més ràpid, igualment deliciosa ( aquesta versió agrada molt a casa )
* Uns cigrons secs per fer pes al fornejar.

Ingredients per al farcit:
250 grams de crema de llet
200 grams de formatge ratllat
150 grams de bacó fumat tallat a tiretes
1 ou batut
Sal
Pebre


Ingredients per a un motlle de 22 cm
Forn a 180 graus.

Preparació de la massa trencada o pasta brisa per la base de la Quiche :

Fem un volcà amb la farina, afegim la mantega tallada a daus, l´ou, la sal i anem unint tot fins aconseguir una massa homogènia, formar una bola, embolicar amb paper film i guardar un mínim de 1/2 hora a la nevera.

Passat aquest temps, estenem la massa amb el corró i cobrim amb ella un motlle de base millor desmotllable o un de normal folrat amb paper vegetal, posarem un altre paper vegetal per sobre i omplir de cigrons secs. 
Es pot tallar la massa que sobresorti del motlle, o no, a mi m´agrada més que quedi rústica.

Fornejar a 180 graus per espai d´uns 10/15 minuts,

Mentre barregem tots els ingredients del farcit.

Passat els 10/15 minuts treure la base del forn, retirar els cigrons, el paper vegetal que hem posat per sobre , abocar el farcit i posem altre poc al forn per espai d´uns 30 minuts, dependrà de la mida del motlle i del forn, fins que el farcit estigui quallat i la massa daurada per sobre.

Es pot servir calenta o freda, està igualment molt bona.

Bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...