Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 2 de novembre de 2015

Cigrons amb pebrot vermell i ceba confitada



Ingredients
Cigrons bullits
Pebrot vermell
Ceba
Tomàquet fregit
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Un raig de vermut blanc sec

Preparació
Per un costat tallarem la ceba a tires fines i la sofregirem a foc baix amb una mica d´oli d´oliva, sal i pebre fins que ens quedi tova, a mitja cocció afegir els pebrots tallats a tiretes.

En una altre paella mentre, sofregir a foc baix les cigrons, quan ja comencin a agafar color afegirem el tomàquet fregit,  la ceba i el pebrot que ja tindrem fet, barrejar tot, regar amb un raig de vermut blanc sec, deixar reduir,  i ja esta a punt de menjar.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...