Cigrons bullits
Pebrot vermell
Ceba
Tomàquet fregit
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Un raig de vermut blanc sec
Preparació
Per un costat tallarem la ceba a tires fines i la sofregirem a foc baix amb una mica d´oli d´oliva, sal i pebre fins que ens quedi tova, a mitja cocció afegir els pebrots tallats a tiretes.
En una altre paella mentre, sofregir a foc baix les cigrons, quan ja comencin a agafar color afegirem el tomàquet fregit, la ceba i el pebrot que ja tindrem fet, barrejar tot, regar amb un raig de vermut blanc sec, deixar reduir, i ja esta a punt de menjar.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna