Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 8 de novembre de 2015

Xampinyons saltejats amb oli d´oliva i mantega


Ingredients
Xampinyons tallats a lamines
Oli d´oliva
Mantega
Sal
Pebre
Alls picats

Preparació
Posarem una paella al foc sense res i deixarem que agafi calor, quan estigui ben calenta li posarem la mateixa quantitat d´oli d´oliva que de mantega, escalfar i tot seguit i abocarem els xampinyons que ja tenim a punt, condimentar amb sal i pebre al gust, instants abans de treure del foc i afegirem els alls picats, remenar i ja els tenim a punt.

Ideals per acompanyar qualsevol plat o posar sobre una llenca de pa recent torrat...

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...