TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
diumenge, 8 de novembre del 2015
Xampinyons saltejats amb oli d´oliva i mantega
Ingredients
Xampinyons tallats a lamines
Oli d´oliva
Mantega
Sal
Pebre
Alls picats
Preparació
Posarem una paella al foc sense res i deixarem que agafi calor, quan estigui ben calenta li posarem la mateixa quantitat d´oli d´oliva que de mantega, escalfar i tot seguit i abocarem els xampinyons que ja tenim a punt, condimentar amb sal i pebre al gust, instants abans de treure del foc i afegirem els alls picats, remenar i ja els tenim a punt.
Ideals per acompanyar qualsevol plat o posar sobre una llenca de pa recent torrat...
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna