Quan preparem un pollastre sencer al forn, per més daurat i cruixent que ens quedi per fora, sempre tenim el mateix problema .... la part interior per descomptat no queda igual.
Doncs .... aquesta és la meva proposta i funciona.
Tan fàcil com demanar al nostre carnisser de confiança que ens elimini - només - la columna vertebrar de la peça, el pollastre queda sencer però obert per la part posterior.
Perquè ens quedi igualment daurat per dins, només hem de posar el pollastre amb la part de la pit cap amunt, posant una mà sobre l'altra prémer un parell de vegades al centre del pollastre, aquest s´aixafarà lleugerament i s´obrirà pel darrera permetent que quan es cogui al forn, i al donar-li la volta dauri igualment pels dos costats.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna