6 ous
250 grams de farina
200 grams de sucre
1 pessic de sal
1 culleradeta de llevat química tipus Royal
Un rajolí de vainilla
60 grams de iogurt natural cremós
40 grams d'oli d'oliva
La pell d'una llimona ratllada
Sucre pols per decorar.
(Hem fet servir un motlle rodó de 22 cm)
Preparació
Escalfar el forn a 170 graus
Separar els rovells de les clares i batre.les a punt de neu amb una mica de sucre i un pessic de sal, reservar.
Tamisar la farina amb el llevat i reservar també.
Barrejar la resta dels ingredients un cop tot unit, incorporarem la farina a tandes fins que estigui tota integrada, finalment les clares a punt de neu, amb moviments delicats perquè no ens baixin i perdin l'aire.
Passar a un motlle que ja tindrem folrat o engreixat i enfornar durant uns 40 minuts, dependrà del tipus de motlle i del forn.
Refredar sobre una reixeta i un cop fred cobrir amb sucre pols.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna