Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 26 de novembre de 2015

Pa de pessic esponjós com els d´abans

Ingredients
6 ous
250 grams de farina
200 grams de sucre
1 pessic de sal
1 culleradeta de llevat química tipus Royal
Un rajolí de vainilla
60 grams de iogurt natural cremós
40 grams d'oli d'oliva
La pell d'una llimona ratllada

Sucre pols per decorar.
(Hem fet servir un motlle rodó de 22 cm)

Preparació
Escalfar el forn a 170 graus

Separar els rovells de les clares i batre.les a punt de neu amb una mica de sucre i un pessic de sal, reservar.

Tamisar la farina amb el llevat i reservar també.

Barrejar la resta dels ingredients un cop tot unit, incorporarem la farina a tandes fins que estigui tota integrada, finalment les clares a punt de neu, amb moviments delicats perquè no ens baixin i perdin l'aire.


Passar a un motlle que ja tindrem folrat o engreixat i enfornar durant uns 40 minuts, dependrà del tipus de motlle i del forn.

Refredar sobre una reixeta i un cop fred cobrir amb sucre pols.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...