Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 6 de novembre de 2015

Arròs amb trompetes de la mort, llom i vi negre



Ingredients 
500 grams d´arròs
Llom de porc tallat a tires
Tomàquet fregit
Pebrot vermell
Pebrot verd
Carbassó
Albergínia
Ceba
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Un vas de vi negre
Trompetes de la mort ( bolets )

Preparació
Sofregir totes les verdures tallades petites amb oli d´oliva , juntament amb el llom tallat a tires, condimentar amb sal i pebre al gust, quan ja estiguin a punt afegir el tomàquet, el vas de vi negra i deixar reduir.

Mentre a part saltejar els bolets i reservar.

Afegir el arròs, remenar i deixar-lo que s´ens cuini uns minuts, tot seguit i posarem l´aigua o brou de verdures  i els bolets, deixar bullir uns 215/20  minuts , tascar i rectificar de sal i pebre si es necessari


Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...