Ingredients
500
grams d´arròs
Llom
de porc tallat a tires
Tomàquet
fregit
Pebrot
vermell
Pebrot
verd
Carbassó
Albergínia
Ceba
Oli
d´oliva
Sal
Pebre
Un
vas de vi negre
Trompetes
de la mort ( bolets )
Preparació
Sofregir
totes les verdures tallades petites amb oli d´oliva , juntament amb
el llom tallat a tires, condimentar amb sal i pebre al gust, quan ja
estiguin a punt afegir el tomàquet, el vas de vi negra i deixar
reduir.
Mentre
a part saltejar els bolets i reservar.
Afegir
el arròs, remenar i deixar-lo que s´ens cuini uns minuts, tot
seguit i posarem l´aigua o brou de verdures i els bolets,
deixar bullir uns 215/20 minuts , tascar i rectificar de sal i
pebre si es necessari
Bon
profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna