Ingredientes
Espirals ( o la pasta al gust )
Tomàquet fregit
Pastanaga ratllada
Api tallat petit
Ceba tallada petita
Alls
Sal
Pebre
Una llauna de tonyina amb oli o natural ( al gust )
Oli d´oliva
Ou dur per acompanyar
Preparació
Sofregir amb oli d´oliva la ceba, la pastanaga, l´api i els alls, afegir el tomàquet i quan estigui tot cuit la tonyina, condimentar amb sal i pebre.
Bullir la pasta seguint les instruccions del fabricant, escórrer i barrejar amb el sofregit
Acompanyar d´uns ous durs.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna