Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 16 de novembre de 2015

Espirals ( pasta) amb verdures i tonyina

Espai per compartir plats de carminyola/tupper, per totes aquelles persones que treballen fora i no poden anar a menjar a casa, desitjant que pugui ajudar a donar idees noves i gaudir d´un bon àpat.

Ingredientes
Espirals ( o la pasta al gust )
Tomàquet fregit
Pastanaga ratllada 

Api tallat petit
Ceba tallada petita
Alls
Sal
Pebre
Una llauna de tonyina amb oli o natural ( al gust )
Oli d´oliva

Ou dur per acompanyar

Preparació

Sofregir amb oli d´oliva la ceba, la pastanaga, l´api i els alls, afegir el tomàquet i quan estigui tot cuit la tonyina, condimentar amb sal i pebre.

Bullir la pasta seguint les instruccions del fabricant, escórrer i barrejar amb el sofregit

Acompanyar d´uns ous durs.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...