Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 6 de novembre de 2015

Rotllets de carn picada i cansalada a l´aroma de romaní













Ingredients
Carn de botifarra crua
Lamines de cansalada tallada fina en forma de rectangle d´uns 20 cm x 15 cm aprox  (o  bacó fumat )
* Li demanem al nostra carnisser de confiança que ens prepari la cansalada així.

Romaní, farigola, o d´altres herbes ......al gust ( o res ) - opcional -

* Al estar ja la carn amanida no cal sal ni pebre.
Bastonets de fusta
Oli d´oliva

Preparació
Sobre la lamina de cansalada i posarem carn de botifarra, el gruix de 1 cm aprox. fins cobrir tota la peça ,seguidament o anirem enrotllant fins formar un cilindre compacta, així anirem formant més cilindres amb tota la cansalada i la carn que tinguem, posarem un raig d´oli d´oliva en un plat, abocarem les herbes escollides i les barrejarem amb l´oli, tot seguit i untarem els cilindres que hem preparat estrenyent sobre el plat perquè ens quedin les herbes enganxades a la cansalada.

Disposar les peces en una safata que taparem amb paper de plàstic i reservarem a la nevera un mínim de 2 hores ( perquè agafin cos )

 Tot seguit tallarem els cilindres a rodanxes d´una amplada d´uns 2 centímetres - no menys - ja que les tenim que punxar amb els bastonets de fusta per formar uns pinxos, jo en poso 3 rodanxes per bastonet, procurar que ens quedin ben atapeïdes, ja que en coure perdran volum.

Cuinar a la planxa o al forn fins que estiguin cuites al vostre gust.

Consell
Podem fer moltes peces i congelar, perfectes per un àpat ràpid.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...