Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 19 d’octubre de 2015

Panets mini Popovers




Formula d'origen Americà, sembla ser que és una derivació del clàssic púding Yorkshire anglès del Segle XVII

Un Popover es una espècie de panet lleuger fet amb d'ou batut, farina i llet, el nom, que literalment en anglès significa "saltar per sobre", fa referència al fet que la massa puja per sobre del motlle quan s'enforna.

Ingredients per unes 24 unitats
4 ous
325 grams de llet
325 grams de farina comú
1 culleradeta de sal
1 cullerada sopera d´oli d´oliva
Una mica de mantega fosa ( pels motlles )
* No porta cap tipus de llevat

Preparació
Es molt important que tots els ingredients estiguin a temperatura ambient, fins i tot si la llet es una mica tèbia millor.

Necessitem el forn a 200 graus.

Amb la mantega fossa engreixar els motlles i reservar.

Barrejar la resta d´ingredients menys la cullerada d´oli que la afegirem al darrer moment, omplir els motlles fins a la meitat i fornejar durant uns 25/30 minuts, dependrà de la mida i del forn.

Quan ja estiguin fets, abans de treure del forn es important que amb un punxó o la punta d´un ganivet els i fem un forat, això permetrà que surti el vapor que tenen dins, i no quedaran ni humits ni amb l´interior enganxós,  tot seguit treure dels motlles i refredar sobre una reixeta.

Queden buits, per que són ideals per omplir del que ens vingui de gust.

Bon profit

* Si ens queden algunes peces sense consumir i perquè tornin a tenir la seva textura cruixent al dia següent, és tan fàcil com posar-los uns minuts al forn a una temperatura alta, veuran com es recuperen com si estiguessin recent fornejats.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...