Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 7 d’octubre de 2015

Pasta ( helices ) amb pastanaga, beixamel i formatge


Ingredients
Pasta ( Helices )
Pastanaga ratllada
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Tomàquet fregit
Ceba
Un raig de vi de cuina
Beixamel
Formatge ratllat al gust
Mantega

Preparació
Farem un sofregit amb la ceba talla petita, la pastanaga ratllada, el tomàquet i el raig de vi de cuina, deixar reduir, condimentar amb sal i pebre al gust.

Bullirem la pasta seguin les instruccions del fabricant, escórrer i reservar un vas de l´aigua de bullir.la.

A la safata de forn i posarem uns trossos petits de mantega escampada,  tot seguit i abocarem la pasta, el vas d´aigua de bullir.la que tenim reservada i el sofregit, remenar fins quedi tot integrat, cobrirem amb la beixamel i el formatge ratllat.

Gratinar fins que quedi una capa rossa i el formatge desfet.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...