TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dimecres, 7 d’octubre del 2015
Pasta ( helices ) amb pastanaga, beixamel i formatge
Ingredients
Pasta ( Helices )
Pastanaga ratllada
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Tomàquet fregit
Ceba
Un raig de vi de cuina
Beixamel
Formatge ratllat al gust
Mantega
Preparació
Farem un sofregit amb la ceba talla petita, la pastanaga ratllada, el tomàquet i el raig de vi de cuina, deixar reduir, condimentar amb sal i pebre al gust.
Bullirem la pasta seguin les instruccions del fabricant, escórrer i reservar un vas de l´aigua de bullir.la.
A la safata de forn i posarem uns trossos petits de mantega escampada, tot seguit i abocarem la pasta, el vas d´aigua de bullir.la que tenim reservada i el sofregit, remenar fins quedi tot integrat, cobrirem amb la beixamel i el formatge ratllat.
Gratinar fins que quedi una capa rossa i el formatge desfet.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna