Ingredients
Pasta de full
Ou batut
Sucre morè ( roig )
Pomes de pell vermella
Aigua
Farina
Preparació
En primer lloc rentar be les pomes ja que les deixarem amb la pell, partir-les per la meitat i amb un ganivet o una mandolina tallarem rodanxes ben primes, que les posarem en un recipient amb aigua que i quedin submergides i una cullerada de farina, ja qui i posa suc de llimona ( així no ens quedaran negres ).
Introduir el bol al microones i cuina a potència màxima 6 minuts -o- les posarem en un cassó al foc durant uns 6 a 10 minuts, aquest pas es fa perqué les rodanxes ens quedin toves i flexibles per poder treballar amb elles i donar la forma de rosa, han de quedar fermes i no desfetes.
Tallarem la pasta de full a tires de uns 3 cm d´ampla, tot seguit assecar les rodanxes amb paper de cuina, i les col-locarem sobre posades les unes de les altres .....( que la segona rodanxa quedi per sobre la meitat de la primera, la tercera per sobre la meitat de la segons...) sobre les tires de pasta de full, ensucrar al gust i enrotllar, ens quedarà com el capoll de rosa, posarem en una safata de forn coberta amb paper vegetal i pintar amb l´ou batut, així tantes vegades com roses desitgem fer.
Fornejar a 200 graus per espai de uns 15 minuts, dependrà del forn i el gruix de les roses.
Deixar refredar sobre una reixeta
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna