Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 7 d’octubre de 2015

Pastissets "Roses " de poma


Ingredients
Pasta de full
Ou batut
Sucre morè ( roig )
Pomes de pell vermella
Aigua
Farina

Preparació
En primer lloc rentar i assecar les pomes, ja que les deixarem amb la pell, partir.les per la meitat i amb un ganivet o una mandolina tallarem llesques ben primes, que les posarem mentre en un recipient amb aigua i una cullerada de farina ( així no ens quedaran negres ).

Tallarem la pasta de full a tires de uns 3 cm d´ampla, tot seguit assecar les rodanxes amb paper de cuina, i les col.locarem sobre posades les unes de les altres .....( que la segona rodanxa quedi per sobre la meitat de la primera, la tercera per sobre la meitat de la segons...) sobre les tires de pasta de full, ensucrar al gust i enrotllar, ens quedarà com el capoll de rosa, posarem en una safata de forn coberta amb paper vegetal i pintar amb l´ou batut, així tantes vegades com roses desitgem fer.

Fornejar a 200 graus per espai de uns 15 minuts, dependrà del forn i el gruix de les roses.

Deixar refredar sobre una reixeta

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...