Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 22 d’octubre de 2015

Pastís de poma a quarts


















Font d'inspiració: http://www.directoalpaladar.com/

Ingredients
175 grams de mantega tova
La pell d'una llimona ratllada
3 ous
120 grams de sucre blanc
Sucre roig per posar per sobre el pastís
225 grams de farina de rebosteria
16 grams de llevat químic (Royal)
80 grams de llet
Pomes al gust
Un pessíc de sal
1 culleradeta de vainilla


(He fet servir un motlle quadrat de 20 cm)

Preparació
Sucar el motlle amb mantega i farina, o el mullem i el forrem amb paper vegetal (a mi m'agrada més així).

Posar el forn a 170 graus.

Tamisar la farina amb el llevat.

Batre la mantega amb la pell de llimona i sucre fins que estigui tot ben integrat.

Afegir els ous d'un en un, batre bé abans d'afegir un altre ou, tot seguit posarem la mitat de la farina i la mitat de la llet, el pessic de sal, i la culleradeta de vainilla. Quan estigui tot ben remenat hi afegim la resta de farina i llet, remoure fins que ens quedi una massa suau. Tot seguit l'aboquem al motlle que tenim preparat.

Ara pelem les pomes, partint-les a quarts, a cada quart li farem uns talls a lo llarg per la part del llom i les posem per sobre la massa, amb la part rodona que hem tallat cap a dalt, espolsar amb sucre roig al gust.

Posar al forn uns 35 / 40 minuts més o menys, en funció del motlle i del forn.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany a enrocalacuina.blogspot.com 
Desitjo que t'agradi, petonets.  Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...