Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 7 d’octubre de 2015

Amanida de raves, plàtans i olives


Propietats del rave
     Te un alt contingut en aigua, baixa aportació de calories, unes 16 per cada 100 grams,

     Aporta vitamina C, és antioxidant, beneficiós per a la formació de les dents, ossos, i augment dels glòbuls vermells, alt contingut en fibra, és diürètic ... entre altres virtuts

Ingredients
Raves
Plàtans
Olives
Sal
Pebre
Oli d´olia
Vinagre de xerès

Preparació
Tant fàcil com tallar els raves i els plàtans a rodanxes, farem una barreja amb l´oli, el vinagre, sal i pebre al gust, emulsionar fins que tot quedi ben integrat, i amanirem tots plegats en una safata, per últim i posarem unes olives de qualitat, i a gaudir.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...