Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 15 d’octubre de 2015

Pastís de formatge japonés (Soft cotton )

També rep el nom de soft cotton - = cotó suau, i es que veritablement es desfà a la boca.

Ingredients
250 grams de formatge crema ( tipus Philadelfia )
100 grams de llet
130 grams de sucre
50 grams de mantega a temperatura ambient
6 ous
60 grams de farina de blat
60 grams de farina de blat de moro ( maizena )
Un pessic de sal
5 grams cremor tàrtar

* No porta cap tipus de llevat
* El cremor tàrtar s'usa per evitar que les clares muntades baixin i estabilitzar el seu volum en elaboracions de rebosteria

Preparació
Escalfar el forn a 160 graus calor d´alt i baix, i posar.hi una safata amb aigua que ens i càpiga el motllo que farem servir per fer el pastís.

El motlle a de ser de una peça ( no desmotllable ) i untar amb mantega o folrar amb paper vegetal, per aquesta quantitat serveix un de 20 cm, rodó o quadrat.

Batre les clares a punt de neu amb el cremor tàrtar i reservar.

Tamisar les farines juntes.

Barrejar la resta d´ingredients, després afegir les farines i per últim les clares a punt de neu.

Passarem la massa al motlle amb delicadesa que no perdi aire, fornejar al bany maria per espai d´ uns 50/ 55 minuts, comprovar amb un punxó si està cuit, si es així, apagar el forn, deixar dins 5 minuts més amb la porta oberta.

Treure del forn i deixar uns 10 minuts dins del motllo, després desemmotllar i refredar sobre una reixeta.

* Un cop fred es pot cobrir de sucre glass, acompanyar de confitures o melmelades, xocolate desfeta...o res, igualment deliciós.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...