TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dimecres, 7 d’octubre del 2015
Pastissets de nata
Ingredients
Pasta de full
Nata de muntar
Sucre
Ous
Canyella
Preparació
Necessitem un motlle metàl·lic per fer magdalenes, que untem amb un pinzell i mantega fosa.
Tallarem la pasta de full en quadres una mica més grans que les cavitats del motlle que utilitzem, que en col·locar les peces ens quedin les puntes del quadrat sortint com un centímetre del motllo.
Batrem nata, ous, sucre i canyella (que quedi una mica espès)
* No indiquem quantitats ja que dependrà de les peces i la mida de les mateixes.
Omplim els cistellets de pasta de full i fornejar a 200 graus uns 10/15 minuts, dependrà del forn i la mida de les peces.
Refredar sobre una reixeta
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna