Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 7 d’octubre de 2015

Pastissets de nata


Ingredients
Pasta de full
Nata de muntar
Sucre
Ous
Canyella

Preparació
Necessitem un motlle metàl·lic per fer magdalenes, que untem amb un pinzell i mantega fosa.

Tallarem la pasta de full en quadres una mica més grans que les cavitats del motlle que utilitzem, que en col·locar les peces ens quedin les puntes del quadrat sortint com un centímetre del motllo.

Batrem nata, ous, sucre i canyella (que quedi una mica espès)

* No indiquem quantitats ja que dependrà de les peces i la mida de les mateixes.

Omplim els cistellets de pasta de full i fornejar a 200 graus uns 10/15 minuts, dependrà del forn i la mida de les peces.

Refredar sobre una reixeta

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...