Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 7 d’octubre de 2015

Focaccia de patata

 Font d´inspiració http://www.velocidadcuchara.com/focaccia-di-nino-patata-thermomix/
Aquesta variació porta bacó fumat 

Ingredients
600 grams de farina de força
400 grams d'aigua
200 grams de patata crua pelada i triturada
1 sobre de llevat sec de forner
1 culleradeta de sucre
1 1/2 culleradeta de sal
1 culleradeta de llet en pols

Per a la cobertura
Oli d'oliva
Fulles de romaní (si és fresc millor)
Tomàquets secs conservats en oli

Preparació:
Tamisar la farina amb el llevat i reservar.

Escalfar l'aigua fins a 37 graus, afegir la llet en pols, les patates triturades, la farina amb el llevat, la sal i el sucre, pastar fins que quedin tots els ingredients integrats.

Deixar reposar la massa en lloc càlid i tapada per espai d'1 hora, (la massa queda una mica liquida).

Seguidament bolcarem la massa en una safata de forn que tindrem folrada amb paper vegetal, amb les mans untades d'oli la distribuirem per tota la superficie de la safata, la decorarem amb els tomàquets tallats a trossets, les fulles de romaní i regarem amb oli (pot ser el mateix que tenien els tomàquets) o oli d'oliva normal.

Deixar reposar 1/2 hora en lloc càlid i tapada, passat aquest temps enfornar a 200 graus per espai de 25/30 minuts, dependrà del forn i el gruix de la Foccacia

Refredar sobre una reixeta.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...