Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 7 d’octubre de 2015

Rotllets de pasta de full i poma



Ingredients
Pasta de full talla a tires d´uns 3 cm de gruix
Pomes
Aigua 
Farina
Sucre
Canyella en pols

Preparació
Pelar les pomes i partir.les per la meitat, amb un ganivet o una mandolina tallarem llesques no massa primes- com de 1/2 cm - ,  les posarem mentre en un recipient amb aigua i una cullerada de farina ( així no ens quedaran negres ).

Assecar les rodanxes amb paper de cuina, i les col.locarem sobre posades les unes de les altres .....( que la segona rodanxa quedi per sobre la meitat de la primera, la tercera per sobre la meitat de la segons...) sobre les tires de pasta de full, posarem sucre i canyella al gust, enrotllar,  posarem en una safata de forn coberta amb paper vegetal i pintarem amb l´ou batut, així tantes vegades com roses desitgem fer.

Fornejar a 200 graus per espai de uns 15 minuts, dependrà del forn i el gruix dels rotllos.

Deixar refredar sobre una reixeta

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...