Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 27 d’octubre de 2015

Mitges llunes o bollo suís


Ingredients
600 grams de farina de flequer
30 grams de llevat de pa sec
150 grams d´aigua
100 grams de llet
100 grams de mantega fosa
90  grams de sucre
Un pessic de sal

Per decorar 
Un ou batut per pintar les peces i sucre humit amb aigua ( o amb anís ) per espolsar per sobre.

Preparació
Barrejar la llet, l´aigua, el sucre, la mantega i escalfar fins a 37 graus ( no més ) afegir el llevat sec, després la farina, el pessic de sal i amassar.

Un cop feta la massa la pesem per saber quantes peces ens surten amb el pes escollit, tot seguit dividir la massa en petites porcions ( aquestes son de 50 grams en cru ), i formar boletes que anirem col.locan en una safata de forn que tindrem folrada amb paper vegetal, amb un ganivet esmolat fer un tall al mig de cada boleta, pintar amb ou batut i espolsar amb el sucre humit.

Deixar reposar en lloc càlid i tapat per espai de 2 hores, pasat aquest temps enfornar a 180 graus per espai d´uns 15 minuts, fins que estiguin daurades.

Refredar sobre una reixeta.
* Opcional : Al fer les boletes es poden farcir al gust.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...