Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 27 d’octubre de 2015

Coca de llanda amb nabius


Font d´inspiració  http://cocinarconamigos.blogspot.com.es/

Ingredients
200 grams de farina
50 grams de maizena
100 grams de sucre blanc
Sucre roig per espolsar per sobre
3 ous
250 grams de llet
125 grams d´oli d´oliva suau
La pell d´una llimona ratllada
Un pessic de sal
Una culleradeta de llevat químic tipus Royal
Una culleradeta de vainilla
Nabius

Preparació
Folrar un motlle o llanda amb paper vegetal, escalfar el forn a 175 graus.

Batre els ous amb el sucre, el pessic de sal i l´oli, desprès afegir la llet, la culleradeta de vainilla,  la pell de llimona ratllada i per últim la farina que tindrem tamisada junt amb el llevat.

Abocar al motlle, espolsar per sobre el sucre roig i els nabius,  fornejar per espai de 30/35 minuts, dependrà de la mida del motllo i el forn.

Deixarem uns 10 minuts dins del motlle, tot seguit treure i refredar sobre una reixeta.

* Hem fet servir una llanda o motlle de 25x15 cm, i la coca ha quedat amb una alçada de 3 cm.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...