TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dimarts, 27 d’octubre del 2015
Coca de llanda amb nabius
Font d´inspiració http://cocinarconamigos.blogspot.com.es/
Ingredients
200 grams de farina
50 grams de maizena
100 grams de sucre blanc
Sucre roig per espolsar per sobre
3 ous
250 grams de llet
125 grams d´oli d´oliva suau
La pell d´una llimona ratllada
Un pessic de sal
Una culleradeta de llevat químic tipus Royal
Una culleradeta de vainilla
Nabius
Preparació
Folrar un motlle o llanda amb paper vegetal, escalfar el forn a 175 graus.
Batre els ous amb el sucre, el pessic de sal i l´oli, desprès afegir la llet, la culleradeta de vainilla, la pell de llimona ratllada i per últim la farina que tindrem tamisada junt amb el llevat.
Abocar al motlle, espolsar per sobre el sucre roig i els nabius, fornejar per espai de 30/35 minuts, dependrà de la mida del motllo i el forn.
Deixarem uns 10 minuts dins del motlle, tot seguit treure i refredar sobre una reixeta.
* Hem fet servir una llanda o motlle de 25x15 cm, i la coca ha quedat amb una alçada de 3 cm.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna