Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 7 d’octubre de 2015

Pastissets - Testos florits


Ingredients per la base ( o sigui el test )
 6 ous
200 grams de sucre
200 grams de farina
( no porta cap tipus de llevat)
* Opcional 50 grams de mantega tova

* Necessitarem petits motlles tipus magdelena, engreixats i enfarinats
Preparació
Batre els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa, afegir la farina tamisada ( se li pot afegir acuradament 50 grams de mantega desfeta).

Fornejar a temperatura moderada ( 170  º ) , durant uns 15 a 20 minuts, dependrà del forn i la mida dels motlles.

 ***************
Per decorar
Xocolate blanca i negra
Colorants alimentaris
Boletes de sucre de colors
Crema de cacau ( per fer la terra dels testos )
Flors i fulles de pa d´angel ( oblea)
Palets de fusta ( com els dels polos ) pels troncs de les flors

Per engalanar els testos
Fer volar l´imaginació, aquí en tenim una mostra, les flors i les fulles estan enganxades amb una mica de xocolate calenta.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...