Ingredients per la base ( o sigui el test )
6
ous
200
grams de sucre
200
grams de farina
(
no porta cap tipus de llevat)
*
Opcional 50 grams de mantega tova
* Necessitarem petits motlles tipus magdelena, engreixats i enfarinats
Preparació
Batre
els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa, afegir la
farina tamisada ( se li pot afegir acuradament 50 grams de mantega
desfeta).
Fornejar
a temperatura moderada ( 170 º ) , durant uns 15 a 20 minuts, dependrà del forn i la mida dels motlles.
***************
Per decorar
Xocolate blanca i negra
Colorants alimentaris
Boletes de sucre de colors
Crema de cacau ( per fer la terra dels testos )
Flors i fulles de pa d´angel ( oblea)
Palets de fusta ( com els dels polos ) pels troncs de les flors
Per engalanar els testos
Fer volar l´imaginació, aquí en tenim una mostra, les flors i les fulles estan enganxades amb una mica de xocolate calenta.
Bon
profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna