TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dilluns, 19 d’octubre del 2015
Amanida d´endívies, nabius, ametlles salades i anxoves de l´ Escala
Ingredients
Endívies
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre
Ametlles torrades al punt de sal
Anxoves amb oli de l´Escala
Nabius
Preparació
Disposarem les fulles senceres en una safata, dins de cada una i posarem una anxova, uns nabius i unes ametlles, o regarem amb una vinagreta que farem amb oli, vinagre, sal i pebre... i a gaudir.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna