Ingredients
Bolets variats ( jo els compro de llauna si no en tinc i sorten molt be )
Plaques de canalons
Un vas de vi negre
Oli d´oliva
Sal
Pebre negre
Ceba
Maizena -o- farina
Tomàquet fregit
Beixamel
Llet
Mantega
Formatge ratllat
Preparació
Escórrer molt bé els bolets i picar molt fi, si pot ser amb ganivet,
queden molt millor, posar una paella al foc amb una mica d'oli, quan estigui molt calent bolcar els bolets així no desprendran aigua.
Mentre
amb una altre paella sofregir la ceba picada fina, quan els bolets comencin a
quedar se massa humitat afegir a la paella de la ceba, ofegar-ho tot junt durant una estona, afegir un parell de cullerades de farina o maizena, remoure
fins que es cogui, seguidament afegir el got
de vi i el tomàquet fregit, condimentar amb sal i pebre al gust, deixar
reduir, ens ha de quedar una massa bastant espessa, ara afegir un raig
de llet, deixar incorporar a la massa, quan ens sembli que ja està al
punt , ( espesseta )
retirar del foc, passar a un bol, tapar amb film de cuina que aquest
toqui la massa (és perquè no faci crosta) deixar refredar, guardar a la
nevera, millor d'un dia per l'altre, així la massa agafa cos i ens serà més facíl fer els canalons.
Bullir les plaques seguint les instruccions del fabricant, omplir els canalons, posar en una safata de forn untada amb mantega, cobrir amb beixamel i formatge ratllat.
Només ens faltará gratinar
Només ens faltará gratinar
* Ja qui en el farcit en comptes de farina li posa directament un parell de cullerades de beixamel ja feta, a gustos, a casa agrada més aixì
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna