Ingredients
1000 grams de farina de força ( tamisada)
500 grams d´aigua
1000 grams de farina de força ( tamisada)
500 grams d´aigua
60 grams d´oli d´oliva
1 culleradeta de sucre
2 1/2 culleradetes de sal
50 grams de llevat de flequer sec - o- 1 sobre de sec
Preparació
de la massa amb la Thermomix
( també es pot fer a ma o amb panificadora )
Posar en el vas, aigua + llevat fresc ( o sec ) + oli 1 minut, 37 c, velocitat 4.Afegir desprès la farina tamisada + sal + sucre + massa mare 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.
Fer una bola tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.
Passat aquest temps donarem forma a les peçes, ( al vostre gust rodó, tipus motlle, barres....) i les posarem en una safata apta per anar al forn o en motllos individuals, polvoritzar amb aigua, tapar i deixar reposar una hora en lloc càlid.
Mentre escalfar el forn a 200 graus, fornejar uns 35/40 minuts ( dependrà del forn i la mida dels pans) , deixar refredar sobre una reixeta.
Deliciosos , Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
( també es pot fer a ma o amb panificadora )
Posar en el vas, aigua + llevat fresc ( o sec ) + oli 1 minut, 37 c, velocitat 4.Afegir desprès la farina tamisada + sal + sucre + massa mare 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.
Fer una bola tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.
Passat aquest temps donarem forma a les peçes, ( al vostre gust rodó, tipus motlle, barres....) i les posarem en una safata apta per anar al forn o en motllos individuals, polvoritzar amb aigua, tapar i deixar reposar una hora en lloc càlid.
Mentre escalfar el forn a 200 graus, fornejar uns 35/40 minuts ( dependrà del forn i la mida dels pans) , deixar refredar sobre una reixeta.
Deliciosos , Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna