Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 2 de març de 2017

Panets de llet farcits de crema de cacao ( Nutella )


 
Ingredients ( per uns 12 panets ) 
600 grams de farina de força (tamisada )
2 ous batuts
300 grams de llet
20 grams de mantega - o- oliva d ´oliva
1 culleradeta de sucre
1 1/2 culleradetes de sal
1 sobre de llevat sec de flequer
Crema de cacao ( tipus Nutella )
 ( Una culleradeta de farina desfeta amb llet per pintar els panets i fideos de xocolate per posar per sobre )


Preparació de la massa amb la Thermomix
( també es pot fer a ma o amb panificadora )
Posarem en el vas  la llet + mantega + els ous batuts  1 minut, 37 c, velocitat 4.

Afegir  desprès la farina  tamisada + sucre + sal + llevat 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.

Fer una bola  tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.

Ara farem 12 parts, abans de donar forma de bola farcirem les porcions amb una bona cullerada de crema de cacao, pintar amb la barreja de  llet i farina i cobrir amb fideos de xocolate , posarem en una safata apta per anar al forn folrada amb paper vegetal, taparem, deixar aproximadament reposar una hora en lloc càlid.

Mentre escalfar el forn a 200 graus, fornejar uns 15/20 minuts ( dependrà del forn) , un cop cuits posar sobre una reixeta i deixar refredar.
 
Adicctius total...como un " bollicao" pero millor....
 
* En el meu cas estan fets  dins de motlles per fer magdalenes grosses.
 
Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna






Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...