Especialitat del Restaurant "La Viña " ubicat a San Sebastian, tinc que dir que tothom que l´ha provat a coincidit que es ...hummmm.
Ingredients
Fet amb un motlle de 24 cm
1 quilo de formatge d´untar tipus Philadelphia
5 ous
500 grams de nata per montar
250 grams de sucre ( la recepta original posa 350 grams )
50 grams de maizena o farina ( al gust )
Preparació
Escalfar el forn a 180 graus i folrrar el motlle amb paper vegetal.
Separar les clares, montar a punt de neu i reservar.
Batre junt la resta d´ingredients i afegir les clares a punt de neu, remenar amb precaució perque no perdin l´aire.
Fornejar durant uns 50/55 minuts en el centre del forn, comprovar amb un punxó si ja està cuit, doncs cada forn es diferent.
Apagar el forn i deixar temperar dins amb la porta oberta durant uns 10 minuts, desprès treure del motlle i refredar sobre una reixeta.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna