Ingredients
Un pollastre senser
Un vas de cervesa / també es pot canviar per conyac o vi....al gust
Sal
Pebre
Greix de porc / o oli d´oliva / o mantega ....al gust
Romarí
En aquest cas la base on queda assegut el pollastre es un cilidre inox que vaig comprar especial per això, si no es té es pot fer servir un pot, una ampolla etc..
Preparació
Agafar el pollastre i el condimentarem per dins i per fora amb sal, pebre i romaní, també li farem un bon massage amb el greix de porc, omplir el cilindre o pot amb la beguda escollida...en aquest cas cervesa , el colocarem assegut dins del forn amb una safata a sota, la temperatura sobre uns 180 graus a la part mes baixa del forn ( jo li posso el ventilador ), de tant en tant el regarem amb el suc que ens va quedan a la safata fins que quedi cuit i daurat.
Es pot acompanyar de patates, arròs, amanida,.....a gaudir
Bon profit1
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna