Ingredients
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Ceba
Albergínia
Pebrot vermell
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Ceba
Albergínia
Pebrot vermell
Pebrot verd
Bolets
Arròs blanc que ja tindrem bullit amb antelació
Bolets
Arròs blanc que ja tindrem bullit amb antelació
Preparació
Tallarem
les verdures a trossets petits i els saltarem amb oli
d´oliva en un wok o una paella ample, condimentar amb sal i pebre al
gust, quan ja estiguin cuites amb la textura que desitjem i aferigem
l´arròs, barrejar uns minuts i cap a taula falta gent.
Bon
profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna