TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dissabte, 5 de març del 2011
CROQUETES DE MILL
Ingredients :
http://enrocalacuina.blogspot.com/2011/03/mill-amb-verduretes.html
Els ingredients de la recepta de...mill amb verduretes
Salsa beixamel
Farina normal
Ou batut
Pa ratllat
Oli de gira-sol per fregir
Preparació
Afegim la salsa beixamel al preparat de mill que tindrem en la plata allargada , remenar i un cop fred, tapar amb paper film , deixar reposar a la nevera fins que estigui la massa ben reposada.
Per fer les croquetes, posarem part de la massa a una màniga pastissera , fer " tires" de massa sobre una superfície una mica enfarinada, que desprès tallarem amb la punta de un ganivet ( la mida al gust del comensal) , donarem forma de croqueta a cada porció , passarem per farina seca, ou batut i pa ratllat.
Fregir amb oli de gira-sol que ja tindrem calent, escórrer sobre una reixeta i servir calentes
Bon profit.
( Es poden congelar, queden molt be )
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Susanna, me encantan las croquetas, soy super croquetera, pero estas de mijo no las conocía, sé que es un cereal, pero hasta ahí llego, que buena idea lo de la manga pastelera para formar las croquetas. Besos
ResponEliminaQue bones que son les croquetes m'encanten. O de la mànega no o sabia, m'ho apunto. Gracies
ResponEliminaLes croquetes sempre van molt be per aprofitar sobres d'altres àpats. Segur que aquestes sont molt bones perque la foto parla per si mateixa.
ResponEliminaPetons reina.
¡¡¡Bonísimes!!! les apunto a la meva llista de "receptes per fer".
ResponEliminaPetonets
jajajajjaaj ara si ,ostres ja podia donar voltes jajajaj de que eren les croquetes ,estan molt bonessss prenc nota jajajj deu meu com m'has fotut jajaja ,molts petonsssssss
ResponEliminaSUSANNA, croquetes amb una pinta maravellosa de debó, me encanten tota classe de croquetes.....que tinguis un bón fí de setmana........paco
ResponEliminaVeo que utilizas el mijo en algunas de tus recetas. Seguro que las croquetas están muy ricas. La verdad es que es un cereal que da mucho juego.
ResponEliminaBesitos reina,
Què contenta que estarà l'Agnés... i es poden congelar? Doncs fantàstic!! petonets
ResponEliminamamma mia che bontà!!bravissima!
ResponEliminaSon meravigliosi,golosissimi!!!!;-)
ResponEliminaBravaaa,un bacio e buona domenica:-*
feliz domingo.
ResponElimina;-D
Una delicia de croquetas! me llevo un platito!!! Un beso
ResponEliminaQué rica y que sencillita!!! Ahorita mismo me iba a poner con la cena y la verdad ¡¡ya me gustaría a mí poder llevármelas!!!
ResponEliminaBesitos
Esta comidita de bocado me pierde. Además con la pinta que tienen cualquiera se resiste...
ResponEliminaBesos grandes y muchísimas gracias por tus bonitas palabras :D
No tinc gens costum de cuinar mill, i molt menys fer-ne croquetes... deuen quedar ben diferent si originals, serà qüestió de provar-ho ;)
ResponEliminaHola Gemma, guapa tu
ResponEliminadoncs estan molt bones, entre patata,arròs, sèmola,..ningú acaba de endevinar-lo
mil petonets Susanna
Nunca he cocinado con mijo, aunque tampoco he cocinado mucho con maíz, soy más bien tradicional y del trigo casi no hay quien me saque. pero con tus recetas no tengo excusa ya... Un besote.
ResponEliminaQue buena pinta!!!!
ResponEliminaTomo nota.
Muchos besos y gracias por pasar por el blog.
Gemma...una pregunta de principiant: que es el mill??
ResponEliminaHola Emma, guapa tu
ResponEliminaEl mill és un dels cereals que destaquen per la seva aportació de nutrients com el ferro i el magnesi alhora que té propietats remineralitzants.
Utilitza el mill és molt fàcil, ja que té els mateixos usos que la resta de grans integrals. És una excel lent alternativa a la pasta o l'arròs. El seu sabor, neutre, suau i ple de matisos, recorda una mica a la mantega, pel que és apropiat per cuinar al costat d'altres ingredients de gustos més intensos en una gran varietat de plats.
En torrar el mill lleugerament a la paella es percep un lleuger aroma a nous. És només un avançament de les possibilitats que ofereix el gra, entre les quals també destaquen els pans de textura densa, com els que es fan a Àsia i al nord d'Àfrica.
Com que el mill és un dels cereals més energètics que existeixen, és una bona idea incloure-ho al musli de l'esmorzar o en un dels plats del migdia, especialment durant l'hivern. A la primavera i estiu pot degustar acompanyant refrescants amanides.
A les botigues de dietètica pot adquirir qualsevol de les seves moltes varietats comestiblesdel mill. Per utilitzar-lo en la cuina cal fixar-se en tres tipus de mill: el blanc, el negre i el daurat, que ofereix el millor sabor.
Propietats del mill
Indicat en cas d'anèmia ferropènica, rampes musculars i embaràs.
El mill és un dels cereals que més ferro i magnesi aporten. Per això es recomana en casos de debilitat física o psíquica.
Resulta un excel lent remei per enfortir la pell, el cabell, les ungles i les dents.
Informació nutricional del mill (per 60 g.)
212 calories.
41 g. d'hidrats de carboni.
6 g. de proteïnes.
2 g. de greix.
41% de la necessitat diària de ferro i 29% del magnesi.
El mill és un cereal amb un baix contingut en vitamina B3 el que li ha costat una mala fama exagerada, però no és un problema si la dieta no es basa exclusivament en aquest cereal, cosa que actualment no passa (a Europa es consumia diàriament abans que apareguessin el blat de moro i la patata)
En canvi, el seu contingut en vitamines B1, B2 i B9 triplica al d'altres cereals, per la qual cosa és molt apropiat per a regenerar el sistema nerviós i per a les dones embarassades o en període de lactància.
Sabies que el mill ...?
És un cereal molt utilitzat a Àfrica, sobretot en forma de pa.
És molt dens amb la qual cosa va molt bé cuinar a parts iguals amb la quinoa o el Cous-cous.
mil petonets Susanna
Mai he cuinat mill, de fet mai l'he comprat i no crec haver-lo vist. Està clar que vaig poc per botigues de dietètica, la veritat.
ResponEliminaPerò a partir d'ara ja anirè amb els ull més oberts a veure si en trobo :)
Que ricas y originales estas croquetitas, no las he probado nunca pero las croquetas son mi perdición, así es que me gustarán seguro, sobre todo si van dedicadas a Agnés que es una persona maravillosa!
ResponEliminaBesos,
Nasy
Hola sofritos y refritos, guapa tu
ResponEliminaquedan deliciosas,....es que Agnés, las probó , no adivinó de que estaban hechas,....je,je
mil petonets Susanna
Hola Oscar, guapo tu
ResponEliminaje,je, doncs val la pena que el provis, la veritat es que agrada a tothom,...el meu fill es molt especial pel menjar, i li agrada...
mil petonets Susanna
Hola la Paxarina, guapa tu
ResponEliminacelebro tu visita y que te guste mi menú
mil petonets Susanna
Hola Su, guapa tu
ResponEliminanos tenemos que lanzar a los nuevos sabores, yo no probamos no sabemos si están ricos,..je,je,
seguro que si pruebas te gustará
mil petonets Susanna
niña, croquetas de mill....croquetas a mi....con lo que me gustan, muy buena la receta....saludos paco
ResponEliminaHola Silvia, guapa tu
ResponEliminaquedan muy ricas
mil petonets Susanna
Hola Maria-la casita, guapa tu
ResponEliminacuando me pongo a preparar croquetes , igual hago 100, despúes las congelo, y en un plis, plas,...tengo un aperitivo o una cenita, rápida..
mil petonets Susanna
Hola Cuinera, guapa tu
ResponEliminala verdad es que cuando las pones en la mesa, plis, plas, y ya no quedan....
mil petonets Susanna
Hola Sr. Paco, guapo
ResponEliminaque contenta que estic avui,....està aquí amb nosaltres altre vegada,...això no te preu,..vol dir que ja es troba millor veritat ???,
celebro que li agradin les croquetes , en faré unes de molt especials i estaràn dedicades AL SR. PACO
MIL PETONETS sUSANNA
Moltes gràcies per la teva felicitació d'anivesari, ens va fer molta ilusió, no t'ho imagines!!!
ResponEliminaMe llevo unas croquetitas...
Saludos
Hola Javier, guapo tu
ResponEliminapues claro que si, siempre me acuerdo de la BUENA GENTE, Y TU ESTÁS EN LA LISTA
mil petonets Susanna
Hola Amanda, guapa tu
ResponEliminamis mejores deseos para siempre, para ti, maca
mil petonets Susanna
Hola Honey82, guapa tu
ResponEliminacelebro que t´agradin les croquetes, queden molt bones
mil petonets Susanna
Hola Federica, guapa tu
ResponEliminaencantada de que t´agradin,...he anotat la teva formula del xurros, ja t ´explicaré el resultat
mil petonets Susanna
Hola la cuina de L ´Eri, guapa tu
ResponEliminadoncs si, es poden congelar i queden de 10...aquesta nit acabaré amb les últimes,.....a fer-ne més...je,je
mil petonets Susanna
Hola Sunny, guapa tu
ResponEliminala verdad es que da muy buen resultado, a todos gusta en mi familia
mil petonets Susanna
Hola SR. Paco, guapo
ResponEliminaigualment i mil petonets SUsanna
Hola Agnés, guapa tu
ResponEliminaje,je,je,je, fins aviat,
mil petonets SUsanna
Hola Anna Betulo, guapa tu
ResponEliminaa casa sempre triunfes amb les croquetes, ( si son casolanes es clar )
mil petonets Susanna
Qué pizza!!!!
ResponEliminaTe quedó napolitana! ;-)
Hola Isabel, guapa tu
ResponEliminacon esta formula queda perfecta,...
mil petonets SUsanna
Hola Donibaneko, guapa tu
ResponEliminaje,je mil = mijo, queden molt bones, si no li preguntes a l´Agnés,
mil petonets Susanna
Hola M.Jose´, guapa tu
ResponEliminaa mes es poden congelar, a sigui que quan et possis a fer-ne..no ve n´un pam...je,je
mil petonets SUsanna
Hola Marta, guapa tu
ResponEliminadoncs si, així es més fàcil de fer i a més queden totes amb la mateixa mida
mil petonets Susanna
Hola CArmen, guapa tu
ResponEliminaseguro que si las haces en tu casa te aplaudirán y todo
mil petonets Susanna