Normalment quan cuinem algun producte amb oli o greixos, la forma més normal per treure el seu excés es posar el producte fregit en un plat amb un " paper de cuina" o sigui absorbent ... i el que aconseguim es que les peces que estan a sobre del tot quedin escorregudes, però les que queden al fons , completament carregades d´oli, o greixos, ja que el pobre "paper de cuina", no pots xuclar més humitat, o be el tenim que canviar cada dos per tres....i no representa pas un estalvi això....
Doncs be, aquesta es la meva proposta i funciona...
Ingredients
Un plat
Una fulla doble de "paper de cuina"
Una reixeta amb potes ( a la majoria dels microones moderns ni va una de incorporada )
Preparació
Posarem la fulla doble de paper de cuina en el plat, i a sobre intal-larem la reixeta amb potes, que no toqui el paper, ....cada vegada que fregim una tanda de carn, peix, verdures, bunyols....totes les grasses cauran al plat , i les nostres viandes quedaran netes de greixos extres, a més el mateix paper ens serveix per tota l´estona, per tant ens surt barat .
Aquest truc pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Una altra bona idea!!1 Gràcies per compartir-la guapa....
ResponEliminaQuina bona idea, no s'ha m'havia ocorregut, moltes gràcies Susanna.
ResponEliminaI tant...que no està el sou per gastar tant de paper de cuina. N ¨has de posar tres o quatre capes perque xupi!
ResponEliminam'agrada molt aquesta nova línia de truquets i consells, són molt útils! :)
ResponEliminaJo també ho faig així, és veritat, el paper arriba un moment que ja no absorbeix res...
ResponElimina