Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 24 d’octubre de 2011

GREIXOS ?......NO GRÀCIES
















Normalment quan cuinem algun producte amb oli o greixos, la forma més normal per treure el seu excés es posar el producte fregit en un plat amb un " paper de cuina" o sigui absorbent ... i el que  aconseguim es que les peces que estan a sobre del tot quedin escorregudes, però les que queden al fons , completament carregades d´oli, o greixos, ja que el pobre "paper de cuina", no pots xuclar més humitat, o be el tenim que canviar cada dos per tres....i no representa pas un estalvi això....

Doncs be, aquesta es la meva proposta i funciona...

Ingredients

Un plat 
Una fulla doble de "paper de cuina"
Una reixeta amb potes ( a la majoria dels microones moderns ni va una de incorporada )

Preparació
Posarem la fulla doble de paper de cuina en el plat, i a sobre intal-larem la reixeta amb potes, que no toqui el paper, ....cada vegada que fregim una tanda de carn, peix, verdures, bunyols....totes les grasses cauran al plat , i les nostres viandes quedaran netes de greixos extres, a més el mateix paper ens serveix per tota l´estona, per tant ens surt barat .

Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...