Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 12 d’abril de 2010

SEITONS ARREBOSSATS AMB FARINA DE CIGRONS


LA FARINA DE CIGRONS, TAMBÉ CONEGUDA COM FARINA CHANA
O BESEN, ÉS EL RESULTAT DE TRITURAR FINS POLVORITZAR
FINAMENT ELS CIGRONS ESPELLOFATS. ACTUALMENT ÉS L ´ÍNDIA EL MAJOR PRODUCTOR D´AQUESTA LLEGUM ORIGINÀRIA DE TURQUIA, PERÒ TAMBÉ ES CULTIVA AL PAKISTAN, TURQUIA, MÈXIC, ESPANYA, ITÀLIA I PORTUGAL ENTRA ALTRES PAÏSOS.

LA FARINA DE CIGRONS ÉS UN ALIMENT MOLT NUTRITIU, QUALSEVOL ELABORACIÓ AMB AQUESTA FARINA PROPORCIONA ALTES DOSI DE PROTEÏNES, HIDRATS DE CARBONI, MINERALS, VITAMINES I FIBRA, MENTRE QUE LA SEVA APORTACIÓ EN CALORIES ÉS SIMILAR AL DE LA FARINA DE BLAT O DE BLAT DE MORO.

INGREDIENTS
SEITONS PETITS
FLOR DE SAL
PEBRE NEGRE
ALL I JULIVERT PICATS
OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR
FARINA DE CIGRONS

NETEJAR ELS SEITONS, ES MOLT FÀCIL, ENS POSEM GUANTS DE LÀTEX, AGAFEM UNES TISORES I TALLEM PER SOTA LA PART DE LA PANXA DEL SEITÓ, PERÒ I DEIXAREM EL CAP, PASSAR PER SOTA DE LA AIXETA, ESCORREM D´AIGUA I CONDIMENTAR AMB EL PEBRE NEGRE.

ESCALFAR L´OLI , ARREBOSSAR-LOS PER FARINA DE CIGRONS, FREGIM I POSAR SOBRE UNA REIXETA PER ESCÓRRER L´OLI, DESPRÈS PASSAR A UNA SAFATA, ESPOLSAR AMB SAL I JULIVERT PICAT, I FLOR DE SAL.

SERVIR CALENT I BON PROFIT.


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...