Visita la nostra petita botiga!

dilluns, 17 octubre de 2011

SUCRE POLS O GLACÉ



















  •  El blat de moro i el blat són els principals cereals utilitzats per a l'obtenció de midons.

    • La proporció d'amilasa / amilopectina determina les propietats funcions dels midons.
    • El mètode d'obtenció de midó de blat de moro és la mòlta humida a partir del gra sencer, mentre que el midó de blat és obtingut a partir de les farines d'aquest cereal.
    • En l'actualitat els midons nadius es modifiquen per mètodes físics, químics i enzimàtics per obtenir midons modificats amb l' objectiu d'ampliar la gamma d'aplicacions en l'alimentació.
    • La importància del midó en la indústria d'aliments consisteix en què constitueix una excel · lent matèria primera per modificar la textura i consistència dels aliments.

    Es ideal a la cuina sobre tot a la hora de fer postres,  una mica car de compra,.....i que fàcil es de fer, ( jo el faig a casa i omplo el mateix pot que vaig comprar la primera vegada ) aquest truc es del Sr. Enric, pastisser jubilat.

    Ingredients
    Sucre normal
    Midó

    ( En una proporció per 100 grams =  95 grams de sucre normal + 5 grams de midó)

    Preparació
    Barrejar els dos ingredients i triturar fins que ens quedi en pols.

     Jo ara faig servir la Thermonix, però abans o feia amb un petit molinet de moldre cafè que només tenia per això.

    Guardar en un pot que tanqui be, i a gaudir.

    Bon profit


    Aquest recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
    Desitjo que t´agradi petonets Susanna

     
    Copyright © 2010 - . En Roc a La Cuina