Ingredients
Alestes de pollastre
Espècies per pinxos
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Preparació
Macerar les aletes amb un rajolí d'oli i espècies per pinxos, barrejar bé condimentar amb sal i pebre al gust, i deixar unes hores a la nevera en un recipient tapat, remoure de tant en tant perquè arribi el sabor per arreu.
Preparar una graella o petita barbacoa elèctrica (d'aquestes que se'ls posa aigua a la base i així no fan res de fums) i cuinar fins que estiguin al nostre gust.
* També es poden fer fregides, a la planxa o si tenim en una barbacoa de veritat, tot un Luxe.
Delicioses, no dubteu a provar-les.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Un altre recepta perfecta de sabor.
ResponEliminaPetons.
Jo o faig amb pit de pollastre a daus i passats per la planxa, els i dona un toc deliciós.
ResponElimina