Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 19 de gener de 2014

Aletes de pollastre marinades amb espècies per pinxos


Ingredients
Alestes de pollastre
Espècies per pinxos
Sal
Pebre
Oli d´oliva


Preparació
Macerar les aletes amb un rajolí d'oli i espècies per pinxos, barrejar bé condimentar amb sal i pebre al gust, i deixar unes hores a la nevera en un recipient tapat, remoure de tant en tant perquè arribi el sabor per arreu. 

Preparar una graella o petita barbacoa elèctrica (d'aquestes que se'ls posa aigua a la base i així no fan res de fums) i cuinar fins que estiguin al nostre gust. 

* També es poden fer fregides, a la planxa o si tenim en una barbacoa de veritat, tot un Luxe. 

Delicioses, no dubteu a provar-les. 


Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...