Ingredients
Ous durs
All i oli ( o maionesa )
Tonyina en conserva
Preparació
Tallar els ous durs que ja estaran freds per la meitat, treure els rovells, reservar algun per decorar, i els altres els picarem juntament amb la tonyina que tindrem escorreguda, afegir una mica d'all i oli o maionesa (al gust), barrejar bé, i amb l'ajuda d'una mànega pastissera (o, si no una cullereta) emplenar els mitjos ous, posar els rovells que tenim reservats en un colador i els ratllarem per sobre dels ous farcits,.
Podem decorar el plat amb uns tomàquets cherry, enciam, ...es pot preparat amb antelació i reservar a la nevera.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hem semblan ESTUPENDOS!!!
ResponEliminaI amb el toc d'all, no els he probat mai, aixis que quedan pendents.
PETONETS GUAPA :)))
Me apetece!
ResponEliminaEs un plat senzill, però que a casa agrada molt i en un aperitiu i queden d'allò mes be, quines quatre entrades mes bones. Petons.
ResponElimina