Aquesta proposta és perfecta per elaborar nosaltres mateixos aquestes minis barretes de pa, ideals per preparar aperitius, canapès, .... només necessitem uns petits motlles que venen en a qualsevol ferreteria en forma de plumcake però en versió mini, en aquesta ocasió he utilitzat aquesta recepta però pot fer-se amb qualsevol altra, depenent de la textura final que desitgem el pa
Ingredients
460 grams d´aigua
75 grams de llevat de flequer
25 grams d´oli d´oliva
2 culleradetes de sal
800 grams farina de força
Preparació amb la thermomix
Posar en el vas l ´aigua + llevat fresc + oli 5 minuts , 37 graus ,velocitat 2, desprès afegirem la farina tamissada i la sal , remenar a velocitat 6, 20 segons i amassar a v.espiga 5 minuts.
Treure del vas i deixar reposar la massa en lloc càlid i tapada una hora, passat aquest temps donarem la forma que es desitji, li farem uns talls al damunt amb un ganivet, enfarinar i deixar reposar 1 hora més tapada i en lloc càlid, mentre posar el forn a 200 graus.
Fornejar prop de 20 minuts, dependrà del vostre forn i de la forma que li hem donat al pa.
Refredar sobre una reixeta.
* Tambè es pot fer amb panificadora o manual
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
bon dia maca! ahir estava fent pa i pensava que estaria bé fer-lo en versió mini per fer-lo servir per aperitius. I ara veig la teva recepta i m'has acabat de convèncer! Boníssim! Petonets!
ResponEliminaVeig que darrerament estàs molt productiva!! està molt bé, aquest pa.
ResponEliminaQue bo el pa fet per un mateix, m'encanta jo també hem faig el meu.
ResponEliminaque buenisima pinta!! dan ganas de pillarlas y comérselas a pellizcos!!
ResponEliminachulisimas
ResponEliminaQue bufones tan petites, per tallar llesques i torrarles, han de quedar uns bons aperitius.
ResponEliminaPetons.
Unes barretes de pa, ben capritxosetes... Quina bona pinta!!! petons, guapa!!
ResponEliminaHola, molt boniques tan quedat isses barretes de pa. Quina cuantitat de masa as possat als moldes?, pq jo n'e fet moltes voltes pa de molde i se ha quedat prensat perque no cavia. jijiji.
ResponElimina