TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
divendres, 17 de gener del 2014
Amanida d´arròs amb salsa brava
A casa agrada tot l'any, freda o tèbia, un plat senzill i de luxe
Ingredients
Arròs bullit
Per barrejar tot el que ens agradi .......
(Pernil dolç o salat, formatge, ou dur, tonyina, anxoves.....tot tallat petit)
Salva brava.
Sal
Pebre
Preparació
Tant senzill com barrejar tots el ingredients escollits amb l´arròs que ja tindrem cuit i acompanyar amb salsa brava en aquest cas, també es pot canviar per qualsevol altre salsa o un deliciòs raig d´oli d´oliva.
Servir freda o tèbia.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Es un d'aquells plats freds que sempre van be de primer plat, aquesta setmana cau a casa, gracies. Guapa.
ResponEliminaHa de tenir molt bon gust amb la sala brava. Al estiu si el faig sovint.
ResponEliminaPetons maca.
Ñammmm que bona SUSANNA!!!
ResponEliminaPetonets :)))