Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 4 de gener de 2014

Cassoletes de gambes i sardines


Ingredients
Cassoletes de pasta de full o brisa ( en venen de fetes )
Gambes
Sardines de llauna amb oli
Sal
Pebre
Farina
Crema de llet ( o llet )
Mantega ( opcional )
Una ceba
Un raig de vermut blanc sec

Preparació
Pelarem les gambes i reservarem els caps i closques.

Saltejar  les cues de les gambes en oli d'oliva, juntament amb una ceba finament picada durant uns minuts, regar amb un raig de vermut blanc sec, deixar reduïr i retirar del foc.

Esmicolar les sardines.

Amb les restes de les gambes farem una cocció curta amb crema de llet, llet o aigua (al gust) tot seguit colarem, afegirem una culleradeta de farina i deixarem espessir, retirar del foc,  afegir les sardines i les cues de gambes, condimentar amb sal i pebre al gust, omplir les cassoletes que tindrem untades amb oli o mantega, enfornar uns minuts i servir calents

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...