Ingredients
Cassoletes de pasta de full o brisa ( en venen de fetes )
Gambes
Sardines de llauna amb oli
Sal
Pebre
Farina
Crema de llet ( o llet )
Mantega ( opcional )
Una ceba
Un raig de vermut blanc sec
Preparació
Pelarem les gambes i reservarem els caps i closques.
Saltejar les cues de les gambes en oli d'oliva, juntament amb una ceba finament picada durant uns minuts, regar amb un raig de vermut blanc sec, deixar reduïr i retirar del foc.
Esmicolar les sardines.
Amb les restes de les gambes farem una cocció curta amb crema de llet, llet o aigua (al gust) tot seguit colarem, afegirem una culleradeta de farina i deixarem espessir, retirar del foc, afegir les sardines i les cues de gambes, condimentar amb sal i pebre al gust, omplir les cassoletes que tindrem untades amb oli o mantega, enfornar uns minuts i servir calents
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Es interessant, tens coses inèdites que a mi no s'hem ocorrerien però hem sembles fantàstiques i boníssimes.
ResponElimina