UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......
Ingredientes
Fideus ( el gruix el deixem al gust del comensal )
Tomàquet fregit
Calamar tallat a tires
Alls
Sal
Pebre
Un raig de vermut blanc sec
Oli d´oliva
Preparació
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Fideus ( el gruix el deixem al gust del comensal )
Tomàquet fregit
Calamar tallat a tires
Alls
Sal
Pebre
Un raig de vermut blanc sec
Oli d´oliva
Preparació
Sofregir el calamar, afegir alls picats i els fideus, deixar daurar la pasta , despres posarem el tomàquet fregir, un raig de vermut blanc sec, condimentar amb sal i pebre al gust, remenar i deixar reduir, cobrir d´aigua o brou calent, deixar bullir fins que pasta estigui cuita.
* ( La quantitat d´aigua i temps de cocció dependrà de la marca de la pasta )
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola Susanna, una bona amanida, i uns maravellosos fidaus amb calamar....em agrada molt...salutaçións paco
ResponEliminaLa pasta amb peix m'agrada molt, es molt bona recepta, serà qüestió de provar.
ResponElimina