Ingredients
Llagostins ( que tots siguin de la mateixa mida )
Sal
Pebre
Oli vegetal
Safrà
Farina
Bastonets de fusta
Llevat químic
Preparació
En primer lloc netejarem els llagostins, eliminar el cap, la closca i l'intestí (és com un fil negre que passa per sobre de l'esquena), deixant la cua.
Enfilar individualment en una broqueta de fusta, tallant un tros de fusta si aquesta és massa llarga, així totes les peces, condimentar amb sal, pebre i reservar en una safata.
Preparem una tempura, fer com una salsa lleugera amb la farina, el llevat, un pessic de safrà i aigua que ha d'estar molt freda. (Aquesta tasca podem fer-la amb antelació i reservar a la nevera).
Passar els llagostins per aquest preparat i fregir en abundant oli calent, escórrer sobre una reixeta i servir recent fets.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola Susanna, has preparado unos platos deliciosos, pero éste me desborda......molt bo....paco
ResponEliminaQue bo, es que m'entra gana, deliciós. M'imagino que el safrà li deu donar un toc especial.
ResponElimina