TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
diumenge, 19 de gener del 2014
Mini voulavent farcits de xampinyons i ametlles laminades
Ingredients
Mini voulavents ( ja els venen fets )
Xampinyons frescos
Ametlles laminades
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Crema de llet
Mantega pomada ( a temperatura ambient )
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
Untar els mini voulavent amb mantega tova, colocar en una safata per forn i reservar.
Daurar les ametlles laminades en una paella sense cap tipus d´oli, queden torrades amb pocs minuts, pel que es necesari fer especial atenció, reservar.
Tallar els xampinyons a trossos petits i saltar en una paella amb oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, quan ja estiguin fets, afegir crema de llet i deixar reduir.
Omplir els mini voulavents, decorar amb les ametlles torrades i fornejar uns minuts
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
vaya maravilla de volovanes. se ven de lo mas ricos y para un picoteo es delicioso
ResponEliminaAdopta'm Susanna que fas uns àpats molt bons!
ResponEliminaTenen que estar boníssims amb les ametlles, un toc cruixent.
Petons reina.
Amb aquest vol-au-vent convences a tothom que tinguis a dinar, molt bo!!
ResponEliminaUn aperitiu boníssim! m'agrada el toc de l'ametlla torrada per sobre! bona setmana!
ResponElimina¿así de sencillo?, PUES QUE BUENA IDEA.
ResponEliminaquina delícia ideals com aperitius.
ResponEliminaHola!
ResponEliminaOn es compren les ametlles laminades?
Gràcies!
bgayete@gmail.com
Hola guap@ tu
ResponEliminaLes pots trobar a qualsevol gran superficie, supermercat o botiga que tinguin fruits secs
mil petonets Susanna