Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 19 de gener de 2014

Mini voulavent farcits de xampinyons i ametlles laminades


Ingredients
Mini voulavents ( ja els venen fets )
Xampinyons frescos
Ametlles laminades
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Crema de llet
Mantega pomada ( a temperatura ambient )

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus

Untar els mini voulavent amb mantega tova, colocar en una safata per forn i reservar.

Daurar les ametlles laminades en una paella sense cap tipus d´oli, queden torrades amb pocs minuts, pel que es necesari fer especial atenció, reservar.

Tallar els xampinyons a trossos petits i saltar en una paella amb oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, quan ja estiguin fets, afegir crema de llet i deixar reduir.

Omplir els mini voulavents, decorar amb les ametlles torrades i fornejar uns minuts

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...