Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 8 de gener de 2014

Crema de mantega a la vainilla sense ou


Mesures per elaborar una coberta de pastís, en cas de necessitar menys, tan fàcil com disminuir quantitats.

1.- Pas
Ingredients per fer el xarop
300 grams d´aigua
200 grams de sucre

Preparació
Posar al foc l'aigua juntament amb el sucre a foc moderat, remenar de tant en tant fins que ens que una mica espès (tipus xarop) llavors retirar i deixar refredar.
------------------------

2.- Pas
Ingredients per fer la crema de mantega
500 grams de mantega sense sal,  ( a temperatura ambient )
Vainilla liquida


Preparació
Batre en un bol la mantega amb una culleradeta de vainilla, afegir a poc a poc (del gruix d'un fil ) el xarop que tindrem preparat i gairebé fred., remoure fins que quedin tots els ingredients ben incorporats, guardar una estona a la nevera fins que la crema tingui la consistència desitjada per cobrir i /o decorar el pastís.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...